Emmy Thans

Bij Corion kom ik thuis. Daar kan ik werken vanuit een warme en veilige basis waarin ik fouten durf te maken. Dat verslapt mij niet, maar versterkt mij juist! Want door dit basisvertrouwen is mijn energie vrij en beschikbaar voor de opdracht.

Ik heb een Bachelor Technische Wiskunde en een Master Communication Design for Innovation op zak. Wat dit praktisch betekent is dat ik een sterk analytisch en logisch redenerend vermogen heb, en dit graag op mensgerichte vraagstukken toepas – denk aan communicatie, samenwerking, leiderschap. Ik ben zeer bekend met Design Thinking en ben erg enthousiast over de continue toetsing van wensen, realiteit en aannames die deze methodiek integreert. Zo kom ik, in samenwerking met jou, tot een passende en gegronde oplossing, voor zowel hoofd als hart.

Waar kunt u mij voor inzetten?

U kunt mij inzetten als meedenker, spiegel, adviseur, of raadgever. Met hoofd en hart ga ik aan de slag met mens- en procesgerichte vraagstukken. Mijn kracht zit in het bewaren van de rust en onpartijdigheid. Ik help u de kern van een probleem naar boven te halen en met deze kern in het achterhoofd een passende oplossing te vinden.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Er zijn drie dingen waar ik immens veel plezier uit haal in mijn vrije tijd: bakken, planten, en vogels. Bakken vond ik altijd al ontzettend leuk, maar ik heb dit sinds 2020 weer echt opgepakt. Ik geniet het meest van hoge en uitbundige taarten, zowel in smaak als in ontwerp. Mijn vingers worden steeds groener en mijn (inmiddels 50+) planten doen het bijna allemaal super. En tot slot kleuren twee catharina parkieten mijn leven (letterlijk en figuurlijk) nóg mooier.

Emmy Thans
‘Ik breng je tot de kern.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us