Lisette Smits

Sinds februari 2020 heb ik mij verbonden aan Corion als raadgever. Ik heb verstand van bedrijfsvoering, continu verbeteren en ICT. Maar belangrijker dan kennis is dat ik de ervaring en empathie bezit om mensen op alle niveaus enthousiast te maken: tenslotte wil iedereen het verschil maken. Mijn kennis van en ervaring met verandermanagement, coaching en arbeidsmobiliteit helpen mij daarbij. Ik werk meestal vanuit de werkvloer, want daar zit de praktische kennis, en ik verbind inzichten van de werkvloer met de aansturing op strategisch niveau. Effectief en nuttig zijn inspireert mensen; daar wordt iedereen blij van.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik ben op mijn best als ik mijn twee kanten in verbinding kan brengen. Ik heb een analytische geest gevoed door een empathisch hart en die wil ik beiden gebruiken. Hierdoor zie ik verbanden die anderen soms over het hoofd zien. Ik ben op zoek naar toegevoegde waarde. Dat is het belangrijkste ordenend principe bij alle ‘harde’ en ‘zachte’ veranderingen. Zoals bij de ontwikkeling en ingebruikname van ICT-toepassingen (gebruik makend van Scrum/Agile-methoden). En ook bij het bewerkstelligen van een cultuurverandering, het herinrichten van werkprocessen of het bouwen van een nieuwe organisatiestructuur geldt: doe de dingen die echt resultaat helpen boeken op de werkvloer. En net zo belangrijk: doe andere dingen niet.

Ik ben inzetbaar als projectleider in een bedrijfsvoeringscontext, als interim-manager met of zonder veranderopdracht, of als raadgever bij complexe vraagstukken waar uiteenlopende kennisgebieden benodigd zijn.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik ben amateurmusicus: ik speel klassiek piano en zing in kamermuziekverband, schrijf zelf (pop-) liedjes en stuiter als leadzangeres op het podium met mijn band. Ik woon met mijn man en kinderen in een oud pand in de binnenstad van Dordrecht.

‘Altijd blijven veranderen brengt balans.’

Blogartikelen – Lisette

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us