Wij zijn constant op zoek naar nieuw talent en/of frisse geesten

Hoe Corion’ers naar hun werk kijken:

Ik geef het beste van mezelf voor een mooiere wereld. Dat beloof ik mijn opdrachtgevers, mijn collega’s en mezelf.

Ik doe dat voor vraagstukken die ik belangrijk vind. En daarom doe ik dat bij Corion. Want bij Corion heb ik veel invloed op waar ik mee bezig ben. Dat zijn opdrachten met een grote (maatschappelijke) impact.

Ik behandel hardnekkige problemen liefdevol. En dat verwacht ik ook van anderen. Ik heb het lef en de moed om te doen wat nodig is. Mijn krachtig moreel kompas en sterke schouders zijn de steunpilaren van mijn leiderschap. Ik overzie van een afstand het geheel en verlies me niet in de inhoud.

Ik heb behoefte aan een warm nest, een veilige haven, een plek waar ik mijn sores mee naartoe kan nemen. Waarvan ik weet dat er een luisterend oor voor me is, aanmoediging en hulp. En dat is Corion voor mij. Daar krijg ik en daar geef ik. Want het leven van mijn collega’s gaat mij ook aan het hart. 

Ik ben een programmamanager, projectleider of organisatieadviseur. Of ik neem een andere rol waarin ik het verschil kan maken.

 

Herken je je hierin?

Bij Corion zijn wij altijd op zoek naar eigenzinnige collega’s en zelfstandige ondernemers die passen bij onze kernwaarden: eenvoudig, ondernemend en liefdevol. We willen ons team aanvullen met vrouwen en mannen die over intelligentie, inzicht en visie beschikken, een tikkeltje brutaal zijn, maar ook bescheidenheid en reflectievermogen als grote kwaliteiten ervaren. Ons team ontwikkelt zich voortdurend op het gebied van leiderschap, management en ondernemerschap.

Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau?
Heb je een oorspronkelijke kijk op het leven?
Durf je te twijfelen aan jezelf en aan je omgeving?

Dan passen wij misschien wel bij jou! Help mee een liefdevol bedrijf verder te laten groeien en neem daarin jouw eigen verantwoordelijkheid. Je verbindt je aan een bijzondere groep mensen die elkaar ondersteunen, uitdagen en inspireren.

Wat bieden wij:

Een geweldige plek om te ontplooien
Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Directe verantwoordelijkheid & ruimte voor initiatief
Een jonge organisatie met een volwassen kijk op werk, leven en maatschappij

Leer Corion kennen!

Maak een afspraak met directeur
Jeroen Top via mail: jeroen.top@corion.nl

Of bel voor meer informatie met officemanager Monique van Spengen

088 – 267 46 60

Benieuwd naar onze opdrachten?

We hebben met veel mooie klanten samengewerkt in de afgelopen jaren. Van het Openbaar Ministerie tot het RIVM.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us