Erdi Demir

Sinds 2017 ben ik in loondienst bij Corion als Raadgever. Als Projectmanagementondersteuner breng ik structuur, richting en energie. Als het gaat om de inhoud ben ik kritisch, maar niet bang om buiten te lijnen te denken. Ik heb een stevig fundament in projectmatig werken, en pas dit toe met verantwoordelijkheidsgevoel, leergierigheid en hulpvaardigheid. Zo weet ik ook anderen te motiveren en met humor het beste uit mezelf en mijn omgeving te halen.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Processen en sturing in verandertrajecten zijn belangrijk. Mijn ervaring met deze onderwerpen is dat het in de ondersteuning loont een flexibele houding te hebben. Ik ben iemand die makkelijk kan communiceren met alle lagen in een organisatie en ik snap dat verschillende afdelingen verschillende belangen vertegenwoordigen. Ik functioneer het beste onder de paraplu van iemand die een duidelijk beeld heeft van welke organisatiedoelen bereikt moeten worden. Als dat duidelijk is, zorg ik zelfstandig met slimheid en doortastendheid dat het ook daadwerkelijk gebeurt.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Mijn vrije tijd besteed ik graag sociaal, in de natuur of met sport. Deze dingen zijn gelukkig ook heel goed met elkaar te combineren en trek ik er regelmatig op uit met vrienden tijdens b.v. hiking, boksen of yoga.

‘Ik werk met je mee.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us