Charlotte Hamar de la Brethonière

Sinds februari 2024 ben ik Raadgever bij Corion. Ik geniet ervan als de wereld een stukje mooier wordt. Dat collega’s zich goed voelen. Dat de samenwerking tussen organisaties verbetert. Als er iets positiefs gebeurt in een van de grote uitdagingen van deze tijd. Ik krijg energie van werken aan maatschappelijk relevante onderwerpen, zoals zaken uit het sociale domein, klimaat of de kansen en gevaren van digitalisering. De wereld is een mooie plek, die ik in een zo goed mogelijke staat wil doorgeven aan de volgende generaties.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik krijg energie van het ontwarren van complexe vraagstukken. Analyseren, duiden en werkbaar maken. Wat is er nou eigenlijk aan de hand? Ik vind het leuk om vragen te stellen. Knopen door te hakken. Oog te houden op de stip op de horizon: waarom doen we wat we doen, wat willen we bereiken? Ik kijk, voel en luister aandachtig naar wat er om mij heen gebeurt, welke dynamieken er zijn. Door mensen te verbinden en heldere afspraken te maken, leg ik de basis voor een samenwerking waarin iedereen bijdraagt aan hetzelfde doel. Ik ben open en benaderbaar. Fijn als het lukt om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Naar buiten! Naar het bos of het strand, met man en kinderen, lekker op avontuur. Maar ook koken en sporten geven mij ontspanning, net als etentjes of weekendjes weg met vrienden.

Charlotte Hamar de la Brethonière

‘Ik breng samen.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us