Hans Pijnenburg

Na bijna 32,5 in loondienst (in verschillende rollen en functies) te zijn geweest en in die tijd een brede IT-ervaring te hebben opgebouwd, ben ik sinds juli 2021 Raadgever bij Corion. Hier kom ik met veel plezier mijn kennis van en ervaring in de vakgebieden IT Management, Functioneel Beheer en Informatiemanagement inzetten. Ik omarm veranderingen en vind het fascinerend hoe deze vakgebieden in veranderende organisaties inhoud geven aan business IT alignement.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik geloof in de kracht van een team en van haar mensen. Zo wil ik graag (project)teams faciliteren en aansturen in het bereiken van hun doelen op het gebied van digitalisering.

Daarnaast geloof ik erin, dat binnen een team de verschillen tussen mensen het ertoe doen en niet de overeenkomsten. Ik ben dan ook goed in staat om de zogenaamde Haarlemmerolie van een team te zijn, waarbij ik het beste uit een team kan halen door verschillende meningen, achtergronden en culturen te laten meetellen.

Ik ben dan ook de programma/project manager die zowel de strategische lijnen kan uitzetten en volgen als op operationeel niveau teams kan ontwikkelen en heel gedetailleerd met hen kan samenwerken, binnen projecten op het snijvlak van business en IT.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik woon met mijn vrouw Judy in den Bosch; onze twee dochters zijn het huis uit. In onze vrije tijd trekken we er graag met onze camper op uit om vooral te kunnen wandelen, fietsen en steden te bezoeken. Om in goede conditie te blijven ga ik graag twee keer per week baantjes trekken in het zwembad.

Hans Pijnenburg
‘Ik laat digitalisering voor jou werken.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us