Eva Wilde

Sinds maart 2016 ben ik Raadgever bij Corion, waar ik met veel plezier mijn kennis over procesmanagement, ondernemingsrecht en digitaal werken inzet. Ik zie het als mijn taak om van leren en ontwikkelen een positieve ervaring te maken. Ik breng energie en positiviteit met zich mee, ik draai niet om het probleem heen en ben to-the-point op een fijne en eerlijke manier.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik ben graag onderdeel van (complexe) projecten waarin verschillende dingen samenkomen en waar ruimte is voor creativiteit. Ik hou ervan om met een team samen te werken en gezamenlijk successen te boeken. Ik heb het vermogen om te ordenen en structuren, te overzien op strategisch en tactisch niveau en dit te vertalen naar operationeel niveau. Ik neem de inhoud snel tot mij en bent in staat om vanuit de inhoud te schakelen naar het proces. Ik combineer mijn procesmatige kant met mijn sensitiviteit en mijn vermogen om aan te voelen wat er speelt en wat er nodig is. Bij een individu, in breder verband (team bijvoorbeeld) maar ook bestuurlijk. Ik bouw een relatie op met de mensen met wie ik samenwerk.

Op het moment dat ik deze twee elementen kan combineren binnen een project krijg ik het meeste energie.

U kunt mij goed inzetten bij projecten binnen de overheid en waarin ondernemingsrecht en strafrecht een rol spelen. Die kennis heb ik opgedaan tijdens diverse leidinggevende en medezeggenschapsposities bij de Rijksoverheid.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik woon met mijn man en zoontje in Haarlem. In mijn vrije tijd loop ik graag hard. Ook gaan we regelmatig naar het strand om uit te waaien.

‘Ik zie altijd een mogelijkheid.’

Blogartikelen – Eva

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Rijksstraatweg 104c
3632 AD
Loenen aan de Vecht

Postadres

Bredestraat 9
3632 AX
Loenen aan de Vecht

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us