Martine Bergevoet

Verbindende leider in verandering
Ik streef naar positieve verandering waarin IQ en EQ samengaan. Waar ik kom, breng ik mijn nieuwsgierigheid, creativiteit en humor mee. Ik wil de wereld, hoe klein mij bijdrage ook is, een beetje mooier (liever) maken. De beste resultaten haal ik samen en daarin hou ik mij graag bezig met het doorgronden van het grotere geheel en vraagstukken op strategische verandering en cultuur. 

Waar kunt u mij voor inzetten?

Uit eigen ervaring weet ik dat niet iedereen een gelijke start krijgt. Daarom wil ik bijdragen aan een open en transparante overheid. Een overheid die het vertrouwen krijgt van haar burgers, een overheid die uitgaat van het beste in mensen. 
Mijn aanpak is resultaatgericht, met aandacht voor de menselijke kant in. Ik geloof in de kracht van verbinding en samenwerking waarbij ik stakeholders bij elkaar breng en gedragen besluitvorming stimuleer. Ik gedij goed in een omgeving waar verschillende vraagstukken leven en ruimte is voor creativiteit. Mijn kracht ligt in het schakelen tussen strategie en operatie, terwijl ik een prettige werksfeer creëer en een relatie opbouw met mijn teamleden en stakeholders.
Als leider ben ik empathisch en duidelijk, vooral in uitdagende situaties met verschillende belangen en tijdsdruk. Mijn strategisch inzicht stelt mij in staat om proactief te handelen en ontwikkelingen in de samenleving te interpreteren. Het goede gesprek schuw ik niet om de professionele ontwikkeling van mijn teamleden te bevorderen.
Mijn analytische vaardigheden en strategische blik maken mij geschikt om snel informatie om te zetten in advies. Ik ben een reflectieve professional die eerst denkt en dan doelgericht actie onderneemt, waarbij ik mijn omgeving snel overzie en helderheid creëer. 

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Naast raadgever ben ik coach, illustrator en kleikunstenaar, ruimte om te spelen en te voelen staat hierin voorop. Creativiteit en nieuwsgierigheid loopt als een rode draad door mijn leven. Je kan mij vaak vinden in mijn atelier of samen aan de keukentafel met mijn neefje(s) en nichtjes.

Bo Havermans
‘Verbinden, inspireren, creëren.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us