Emmy Kool

Als ik ergens weer vertrek, wil ik de wereld een beetje mooier hebben gemaakt: er is bijvoorbeeld meer verbinding in een team ontstaan. Of we hebben een proces verbeterd waardoor we meer impact maken.

Ik ben enorm energiek, maar niet bang om even stil te blijven staan. Te (her)bepalen welke kant we op moeten gaan en wat daarvoor nodig is. Ik stel de vragen die ertoe doen. Dit altijd op een diplomatieke manier met gevoel voor organisatieverhoudingen, belangen en humor. 

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik ben een daadkrachtige, verantwoordelijke (project)manager die stevig in haar schoenen staat en complexe vraagstukken tot een goed einde brengt. Mijn hart gaat sneller kloppen van het op weg helpen van mensen. Ik ben een netwerker. Door mensen te verbinden en heldere afspraken te maken, leg ik de basis voor een samenwerking waarin iedereen bijdraagt aan hetzelfde doel. Als verschillende professionals, teams en organisaties snel tot resultaat moeten komen, ben ik op mijn best.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Mijn vrije tijd gebruik ik om te reizen, zingen, boksen en het theater te bezoeken. En natuurlijk om mijn kinderen te knuffelen (en op te voeden 😉 )

 

Emmy Kool

‘Ik breng mensen in beweging.’

Blogartikelen – Emmy

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us