Rob Jessurun

Sinds januari 2020 heb ik als zelfstandig ondernemer mijn hart verloren aan Corion. Ik ben een ervaren project- en informatiemanager die ervan houdt om structuur en focus aan te brengen waar chaos is of waar een grote klus moet worden geklaard maar niet duidelijk is hoe. Vanuit mijn motto ‘groot denken, klein starten’ zorg ik voor tastbaar resultaat, waarbij ik mij goed verbind met alle stakeholders en betrokkenen.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Mijn drive is het optimaal inzetten van de ICT-middelen die bijdragen aan efficiency, kostenreductie en/of administratieve lastenverlichting voor een veranderende organisatie. Complexe vraagstukken los ik graag op. Hierbij heb ik oog voor het absorptievermogen van de mens en organisatie. Ik heb veel ervaring met ICT implementaties en verandertrajecten binnen de publieke en private sector, waarbij ik met kleine en grote teams bergen met werk kan verzetten.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag op het water in Vinkeveen. Dat doe ik in mijn sloep met familie en vrienden waar we genieten van de mooie omgeving en het mooie weer. Daarnaast haal ik veel plezier uit het zeilen in een moderne lichtgewicht boot, type RS Aero, waar ik aan verschillende wedstrijden deelneem. Soms ook in het buitenland. Om fit te blijven doe ik twee keer per week aan cardio fitness, mede om mijn zeilboot te kunnen bedwingen tegen de natuurelementen.

Rob Jessurun
‘Ik ontzorg.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us