Martijn Berg

Sinds 2021 ben ik verbonden aan Corion. Ik kende Corion al langer en ging als zelfstandig adviseur de bedding van een groep missen. Bij Corion vind ik verdieping en inspiratie die ik meeneem in mijn opdrachten. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen drijft en motiveert. In de verandertrajecten die ik begeleid stuur ik op motivatie als belangrijkste succesfactor.

Ik heb ruim 20 jaren ervaring binnen bedrijfsleven en overheid. Ben van origine opgeleid als computationeel taalkundige en later ook tot bedrijfskundige en IT-auditor. Inmiddels gecertificeerd als LEAN Six Sigma Black Belt en Data Protection Officer. Ik heb me ontwikkeld tot een breed inzetbare specialist. Deze theoretische kennis zet ik graag praktisch in. Mensen kennen mij als pragmatisch en mijn kracht zit in het concreet maken van het probleem; dit te vertalen naar concrete acties; en deze in projectstructuur uitvoeren.

Waar kunt u mij voor inzetten?

U kunt mij inzetten als adviseur en als verandermanager.

Als specialist op het gebied van IT-security en Privacy (AVG) heb ik een methode ontwikkeld om AVG te implementeren. Deze methode is inmiddels bij een aantal organisaties toegepast.

Adviestrajecten op het gebied van IT-regie. Als uw IT (deels) is uitbesteed kan ik de regievoering herinrichten: contractmanagement, gecontroleerd wijzigingsbeheer en continuïteitsbeheer. Ik maak dan nieuwe SMART afspraken over de dienstverlening en de rapportage.

Als verandermanager ben ik gespecialiseerd in het vooruitbrengen van trajecten die aan het begin van implementatie staan of die ogenschijnlijk zijn vastgelopen en waar een verander impuls bij nodig is. Post-merger-integration (PMI), implementatie nieuwe wetgeving, implementatie ERP systeem.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen. Met de fietsclub bedwingen we minimaal één keer per jaar een paar colletjes in de Alpen.
De vakanties breng ik graag door met mijn gezin in de Provence.

Martijn Berg
‘Ik zie wat nodig is.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us