Monique van Spengen

Sinds oktober 2022 werk ik bij Corion als office manager. Een leuke en veelzijdige functie waarin ik mijn collega’s kan ontzorgen, en verantwoordelijk ben voor de uitvoering van financiële, personele en administratieve processen. Daarnaast organiseer ik onze interne activiteiten en events.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik ben iemand die juist vanuit de achtergrond graag het werk wil doen: ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en het ontzorgen van mijn collega’s. Ik ben er voor je! Door mijn uitgebreide werkervaring en diversiteit aan opleidingen ben ik een duizendpoot geworden. Ik haal er plezier uit om zaken netjes en zorgvuldig te regelen en te bewaken, het liefst anticiperend, om de bedrijfsvoering geruisloos te laten verlopen. Ik floreer in een omgeving waar ik zelfstandig kan werken, en dat kan bij Corion!

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en dan vooral in het bos; om te wandelen, te mountainbiken, en ook om er gewoon te zijn. Dansen vind ik erg fijn om te doen, om uit mijn hoofd te komen, net als yoga en meditatie.

Monique van Spengen
‘Ik ben er voor je.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us