Bo Havermans

In november 2021 begon ik aan mijn eerste opdracht via Corion. Als Ondernemer – Raadgever zet ik mijn tanden in complexe vraagstukken binnen organisaties. In gesprek met mensen in de organisatie leer ik achtergronden kennen en denk ik mee over de beste oplossingen. De meeste energie haal ik uit werken aan incrementele verbetering en duurzame vooruitgang. Wat mij geestdriftig maakt is als ik weet dat het werk dat ik doe ten goede komt aan mensen, aan de maatschappij.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Mijn inhoudelijke expertise ligt in Sociale Psychologie (master) en Epidemiologie (master, doctoraal). Ik promoveerde in Arbeidsepidemiologie, met als onderwerp de implementatie van werkstresspreventie. Uit mijn opleidingsachtergrond, maar ook uit werk neem ik ervaring mee met verandercylci, projectmatig werken en het beschouwen van processen. Ik kan op abstract niveau meedenken over optimalisatie van processen en bedrijfsvoering. Het zwaartepunt van mijn ervaring ligt in de publieke sector. Ik weet echter ook dat daarbuiten maatschappelijke functies vervuld kunnen worden. De rollen die bij mij passen zijn adviseur, project- of programmaleider en onderzoeker.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek. Ook ben ik een filmfanaat. Verder wandel en sport ik graag. Mijn favoriete bezigheid is tijd doorbrengen met mijn gezin.

Bo Havermans

‘Samen veranderen.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us