Amanda Vrakking

Vanaf mijn 19de ben ik altijd werkzaam geweest binnen het domein van Informatie Management en IT. Eerst vooral operationele rollen zoals softwareontwikkelaar en technisch beheerder. Later heb ik een verschuiving gemaakt naar meer strategische en tactische rollen in management en advies. De laatste jaren heb ik mijn coaching vaardigheden op basis van NLP, ACT en systemisch werk ontwikkeld. Hierdoor heb ik een brede kijk gekregen op de inrichting en besturing van de informatievoorziening binnen een organisatie zowel aan technische kant als aan de gebruikerskant. Deze laatste staat bij mij altijd centraal.

Sinds 2022 ben ik verbonden aan Corion.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Gezien mijn nieuwsgierige en energierijke karakter voel ik mij het beste thuis als de opdracht een veranderingscomponent heeft. Dit kan zijn op het strategische gebied, bijvoorbeeld de introductie van de besturing en/of herinrichting van Informatie Management binnen organisatie, met als doel om ICT beter ondersteunend te laten zijn aan de bedrijfsprocessen. Op tactisch niveau, zoals bijvoorbeeld de herinrichting van de ICT-organisatie of programma management. En ook op uitvoerend niveau zoals, de implementatie van nieuwe software.

Zolang de mens en kwaliteit centraal staan en er continu ruimte is voor verbetering, ben ik als een vis in het water.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Als bezig bijtje is ook mijn vrije tijd gevuld met leuke dingen. Ik wandel, mediteer en yoga elke dag. Daarbij ik ben dol op tuinieren. Daarnaast ga ik regelmatig ergens dansen en onderhoud ik een breed sociaal netwerk. De laatste tijd heb ik gitaarspelen en zingen opgepakt, wat zelfs mij al in deze meest eenvoudige vorm veel plezier brengt.

Amanda Vrakking

‘Ik verbind.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us