Sint Joris – een zoektocht in jezelf

Bij Corion zijn we nogal dol op The Golden Circle van Simon Sinek. Wij vinden het belangrijk Wat je geleerd hebt, wat je ervaring is en in wat soort omgevingen je ervaring hebt. We bewonderen How je je doelen en doelstellingen bereikt. En, het belangrijkste, we worden geïnspireerd door je Why. De reden waarvoor je uit je bed komt. En het is niet altijd makkelijk om dat laatste stukje van jezelf te ontdekken, laat staan om het onder woorden te brengen. 

Als Raadgevers van Corion ga je van klant naar klant. Daar hoort dus bij dat je geregeld op zoek gaat naar een nieuwe opdracht. En voordat je dat doet, ga je een tijd op zoek in jezelf. Naar de bron die je voedt. Naar wat je wilt betekenen in de wereld. Dat doen we samen met anderen die ook op zoek zijn naar de volgende stap in hun werkzame leven. Corionners en mensen van buiten.

Elke woensdagochtend van 09:00 tot 10:30. In de loop van weken of maanden schaaf je aan het verhaal van jezelf. Deelname is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We (of eigenlijk Ad Heessels) hebben een mooi filmpje gemaakt over wat het betekent voor onze eigen mensen en onze gasten.

 

Wil je ons ontmoeten?

Wij jou ook

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us