Esther van Beek

Met veel plezier heb ik vele jaren bij verschillende (semi-) overheidsorganisaties gewerkt als trainer, leidinggevende en projectleider op het terrein van bedrijfsvoering en informatiemanagement. Mijn brede ervaring in deze uiteenlopende rollen en functies zet ik graag in voor opdrachten bij organisaties die midden in de samenleving staan.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik ben op mijn best bij de implementatie van nieuwe systemen of nieuw beleid, en ook inzetbaar als blackbelt bij het optimaliseren van werkprocessen. Daarnaast voel ik me thuis op het brede terrein van bedrijfsvoering. Zo weet ik de vakgebieden HR, ICT, financiën en communicatie te koppelen en te benutten voor het verder brengen van de organisatie.

Ik word er blij van als ik er kan zijn voor mensen wanneer dat nodig is. Heden, verleden en toekomst verbinden, de koers uitzetten en rust brengen, daar zit mijn kracht. Zo maken we samen nieuwe dingen mogelijk. Met oprechte interesse in mensen en met oog voor ieders kwaliteiten stimuleer ik samenwerking en gaan we stap voor stap richting het doel. Ik ben enthousiast, vasthoudend en resultaatgericht.

Ik werk als implementatiemanager, projectleider en interim-manager.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Graag zoek ik het strand op voor een stevige wandeling met vrienden en familie, ik hou van lezen en doe aan yoga. Regelmatig bezoek ik een filmhuis voor een inspirerende film of documentaire.

Esther van Beek
‘Ik breng overzicht en rust.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us