Henk van de Merwe

Sinds 1 juli 2009 ben ik Raadgever bij Corion. Ik help mijn opdrachtgevers graag om hun doelen te realiseren door visie en beleid te vertalen naar werkbare plannen, die ik vervolgens ook uitvoer. Ik zoek daarbij altijd naar eenvoudige en werkbare oplossingen.

Mijn kracht zit in het sturen, enthousiasmeren en binden van mensen. Daarin ben ik communicatief, sensitief en mensgericht. Ik boek mijn resultaten altijd graag in nauwe samenwerking met mijn team. Een goede sfeer en energie in het team vind ik essentieel om toegang te krijgen tot elkaars inzichten en ideeën. Mijn humor en relativeringsvermogen zet ik daarom in om relaties te versterken.

Waar kunt u mij voor inzetten?

De laatste jaren heb ik vooral gewerkt als programma-/ projectmanager, implementatiemanager en organisatieadviseur. Ik voel me thuis in (complexe) organisaties, waarin de ontwikkeling en implementatie van ICT-gerelateerde trajecten opgestart of verbeterd moeten worden. Ik doe dat bij voorkeur vanuit het perspectief van de business. Ook vind ik het erg interessant om teams te begeleiden, waardoor ze beter kunnen samenwerken en resultaatgerichter worden.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik woon in Hendrik-Ido-Ambacht, samen met mijn zoon, Henk jr. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, hardlopend of op mijn mountainbike. Verder ben ik voorzitter van twee stichtingen die zich inzetten voor de belangen van mensen met een lichamelijke beperking.

‘Kan ik iets voor je doen?’

Blogartikelen – Henk

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us