Mark de Vries

Sinds maart 2021 ben ik als Raadgever deel van het team van Corion.

U kunt mij inzetten als projectleider of regisseur in omgevingen waarin leren, ontwikkelen en de inzetbaarheid van mensen centraal staan. Door mijn ervaring bij overheden en in het bedrijfsleven breng ik het beste uit beide werelden samen. Dat doe ik met een positieve instelling en een altijd aanwezige nieuwsgierigheid naar waarom mensen doen wat ze doen en wat ze in beweging brengt. Het bezorgt mij glimmende ogen als mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik leg graag verbindingen met en tussen mensen. Daar waar de grote lijn moet worden verbonden aan de uitvoering in dagelijkse praktijk ben ik op mijn best. Dat doe ik door omgevingen neer te zetten waarin de honger naar leren de normaalste zaak van de wereld wordt. Met een stevig raamwerk en goede hulpmiddelen als ondersteuning die medewerkers van hoog tot laag in de organisatie helpen om beter te worden als mens en professional. Op die manier halen ze meer energie uit hun werk en gaan dit ook delen.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik ben vader van 3 kinderen. Daarnaast ben ik meer dan 25 jaar actief met het opleiden van basketbalspelers en –teams op landelijk niveau van af de jongste jeugd tot ervaren senioren.

Ik geniet graag met vrienden van lekker eten en een glas goede wijn. Dat eten maak ik met regelmaat zelf. Ook luister ik graag naar muziek (soul, funk, jazz, blues, rock) of beleef ik het bij een concert.

‘Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us