Maarten Dekkers

Leven kan slimmer, effectiever, leuker, bewuster en waardevoller. Dit wil ik mensen en organisaties laten zien. Sinds 2017 ben ik als zelfstandig ondernemer verbonden aan Corion. In de rol van adviseur en projectleider werk ik voornamelijk in de publieke sector.

Als een soort Haarlemmer olie verbind ik mensen en teams aan elkaar, ben ik een vertaler van wensen en mogelijkheden en zorg ik er voor dat we samen resultaat boeken. Geef me flexibele kaders en ik zorg voor beweging!

Waar kunt u mij voor inzetten?

Het beste kom ik tot mijn recht als ik een idee samen met een team verder kan brengen in de rol van projectmanager of adviseur. Binnen een team ben ik degene die de verschillende stakeholders ziet en betrekt, het grotere plaatje niet uit het oog verliest en de waarom-vraag stelt. Ik leg verantwoordelijkheid waar die hoort en ondersteun, waar nodig, bij het nemen van die verantwoordelijkheid. In praktijk gedij ik goed bij projectmatig werken in een beleidsmatige / politieke omgeving.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Boksen, wielrennen, yoga en koken helpen mij ontspannen. Genieten doe ik van en met mijn vrouw, dochter en vrienden.

‘Ik zorg voor beweging.’

Opdracht – Gemeente Amsterdam

Samen met 13 omliggende gemeenten werkt de Gemeente Amsterdam hard aan het vernieuwen van de specialistische jeugdhulp. Ze schakelden Maarten Dekkers van Corion in als implementatiemanager om dit grote, complexe project in goede banen te leiden.

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us