David Niemeijer

Sinds december 2019 ben ik Raadgever bij Corion. Als ik mij kan inzetten in een brede maatschappelijke zin ben ik op mijn best. Ik breng energie en enthousiasme met me mee en ben gedreven vanuit de WHY van de organisatie te werken. Met mijn kennis en ervaring van verbeterprocessen, verandervraagstukken en het ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsconcepten weet ik toekomstdromen een stap dichterbij te brengen. Ik wil van visie werkelijkheid maken. Ik ben resultaatgericht, denk vanuit het perspectief van de klant en de medewerker en betrek beiden ook graag in het proces. Ervaringsgericht werken staat bovenaan: wat zie, hoor, proef en voel je als de verandering is ingezet?

Waar kunt u mij voor inzetten?

Zijn uw organisatie ideeën al klaar om uit te voeren? Ontwikkelt u een nieuw dienstverleningsconcept? Wilt u uw klantproces verbeteren of opnieuw inrichten? Heeft u een wens maar nog geen idee wat de eerste stap moet zijn? Neemt u dan contact op met mij. Ik denk graag met u mee over een mogelijke oplossingsrichting.

Ik maak de vertaling van strategisch naar tactisch en operationeel niveau. Verder beschik ik over een goed gevoel voor complexe politieke situaties. Door mijn betrokkenheid en nieuwsgierigheid nodig ik mensen uit in gesprek te gaan. Ik zoek naar de verbinding en breng die tot stand. Vanuit de relatie kom ik tot een gezamenlijke prestatie waarbij ik mensen motiveer, een fijne werksfeer creëer en ongedwongen voor de groep sta. Mijn stijl is faciliterend, coachend en ik ben een snelle denker.

Collega’s en klanten ervaren mij als resultaatgericht, communicatief sterk, betrouwbaar en prettig in de omgang. Ik ben een energieke, frisse wind en floreer in een inspirerende omgeving waar ik ondernemend kan zijn. Rollen als coördinator, projectleider, programmamanager, adviseur, blackbelt LEAN Six Sigma en verandermanager binnen rijks- als gemeentelijke overheden passen mij goed.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in Hilversum. Ik dirigeer een aantal gospelkoren en zing graag opera. Daarnaast kickboks en sport ik graag.

‘Ik maak van visie werkelijkheid.’

Blogartikelen – David

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us