Fatimah Judeh

Sinds 2022 verbonden aan Corion als zelfstandig ondernemer. In mijn ervaring als transitiemanager, projectleider en adviseur, wanneer je dingen terugbrengt naar de basis duidelijkheid/orde, goede communicatie en samenwerking zijn zo goed als alle problemen op te lossen. Deze mindset neem ik altijd mee en ik merk dat mede daardoor organisaties eerder in beweging durven te komen. En een hele belangrijke wat ik zelf ook snel mis wanneer het er niet is, is wat luchtigheid en plezier terugbrengen in organisaties.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Voor situaties waar men in vast loopt: als er veel tegelijk moet gebeuren en men door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ben iemand die in de ‘chaos’ duikt en in staat is om snel structuur en helderheid terug te brengen, waardoor men weer stappen kan zetten en met een gevoel van grip en vertrouwen richting het einddoel kan werken.

Ik ben ook goed in te zetten voor een transitie of fusie. Waarbij ik aan de ene kant mijn blauwe kant gebruik om processen te optimaliseren en te mergen en aan de andere kant zorg voor en open en transparante omgeving waarbij mensen ruimte krijgen en waarbij ieders bijdrage een waardevolle toevoeging aan geheel is.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik van alles, ik hou vooral van afwisseling. Ik ben gek op goede series, filmhuisfilms, uitgaan, yoga, koken, wijn, wandelen… als ik maar muziek hoor op de achtergrond. Een soort sound track van mijn leven.

Verder geniet ik enorm van de humor en nieuwsgierige, pure blik van mijn kinderen op de wereld.

Fatimah Judeh
‘Hou het simpel en begin!’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us