Jeroen Top

In 2008 ben ik als compagnon begonnen bij Corion. Naast mijn betrokkenheid bij de ontwikkeling van ons bedrijf, ben ik veel extern actief geweest bij langlopende projecten. Sinds medio 2018 heb ik de omschakeling naar het algemeen directeurschap van Corion gemaakt en doe daarnaast strategische externe opdrachten.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik ben een meester in het implementeren van dienstverleningsconcepten, met een vergaande specialisatie op het gebied van HR-processen bij (zeer) grote organisaties. Ik begeleid hen van visievorming tot de totale afronding van de implementatie. Ik doe dat met daadkracht, humor en respect voor de menselijke maat.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik ben een groot liefhebber van klassieke muziek en zit in het bestuur van de stichting Music Stages. Hier zet ik me in om een grote groep supporters te vormen die de stichting ondersteunt en daarvoor unieke ervaringen terugkrijgen. Ik heb jarenlang gebridged in de Nederlandse subtop. Ook van fotografie heb ik veel plezier gehad maar beide hebben het af moeten leggen tegen bijna wekelijks concertbezoek.

‘Ik zorg dat het werkt.’

Opdracht – Vodafone Ziggo

Vodafone en Ziggo zijn per 1 januari 2017 één bedrijf geworden. Dat betekent onder andere dat de twee HR-administraties geïntegreerd moesten worden op niveau van zowel diensten, processen, organisatie, medewerkers als hulpmiddelen. Corion is gevraagd om deze integratie vorm te geven.

Blogartikelen – Jeroen

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us