Pieter-Jelle Nijdam

Scherp op de inhoud, gefocust op verbinding. Met deze uitgangspunten ben ik in oktober 2022 aangetreden bij Corion. Terwijl toenemende complexiteit wordt gezien als hindernis of excuus, omarm ik deze complexiteit om te komen tot eenvoudige, efficiënte oplossingen.

Waar kunt u mij voor inzetten?

De basis hiervoor wordt gevormd door een combinatie van natuurlijke nieuwsgierigheid en een kritische analytische denkwijze. Deze basis is echter nutteloos zonder de juiste overdracht. Met enthousiasme, humor en empathisch vermogen breng ik mijn ideeën over op alle belanghebbenden. Zo zorgen we voor draagvlak en motivatie.

Door een gemixte achtergrond in Politicologie en Bedrijfskunde en duurzaamheid houd ik altijd rekening met het grotere plaatje. Positief en oplossingsgericht, juist wanneer er spanning op staat. Zo haal ik het beste uit mezelf en de mensen om mij heen.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Om het beste uit mezelf en de mensen om mij heen te halen, kijk ik graag de kunst af bij topsporters. Hierbij heb ik een grote voorliefde voor Ajax en American Football.

Pieter-Jelle Nijdam
‘Ik faciliteer en verhelder.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us