Ralph Schreinemachers

Als projectleider, adviseur en procesbegeleider zet ik mij in om organisaties in de publieke sector efficiënter te maken. Hierbij kijk ik altijd naar dat wat al werkt en creëer ik een proces waarbij gedeeld eigenaarschap voor de beoogde verandering centraal staat.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Bij Corion bouw ik voort op opdrachten in complexe ambtelijke omgevingen. Ik heb ervaring met het realiseren van integrale en resultaatgerichte beleidsontwikkeling en bedrijfsvoering. Dit help ik vormgeven op een manier die burgers, maatschappelijk middenveld en bedrijfsleven betrekt en activeert. Ik ben dan ook op mijn best als professionals, teams en organisaties met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en samen werken aan ideeën. In dat dynamische speelveld help ik te balanceren tussen de energie en rust die nodig is. Door belangen en verbanden te zien. Door mee te bewegen en mezelf te blijven. Door naar draagvlak te zoeken én door duidelijke keuzes te maken. In opdrachten heb ik dan ook vaak een vanzelfsprekende rol als broker van samenwerking.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik ben een hardloper en aspirant triatleet. Verder maak ik graag mooie reizen met mijn vriendin en laat me inspireren door biografieën en documentaires.

‘Verbinden voor verandering.’

Blogartikelen – Ralph

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us