Heidag Corion 2020, special edition

Groepsvergaderingen worden momenteel massaal digitaal gevoerd. Sommigen van ons worden daar toch een partij (scherm)moe van. Daarom worden personeelsfeesten en heidagen maar afgeschaft. Want dat betekent risico’s en daardoor helaas nog meer achter je scherm zitten. Gelukkig werken er bij ons creatieve geesten en betrokken teamleden. Afgelopen vrijdag hadden wij ondanks de huidige omstandigheden toch een gezamenlijke heidag.

Thema: wandelen en luisteren naar jezelf en elkaar. Ja, dat klonk goed vaag… Maar wat was het bijzonder! We waren alleen, maar voelden ons toch verbonden met elkaar doordat we tegelijk hetzelfde deden.

Benodigdheden

Inzet van het team om buiten de gebruikelijke heidag-vorm te gaan. Een flink stuk natuur waar je alleen of met 1 andere persoon gaat wandelen. Corion leverde een zorgpakket met koffie, thermoskan, paraplu en suggesties voor vragen die je jezelf zou kunnen stellen in het kader van persoonlijke ontwikkeling.

Programma in het kort

  • Ochtend wandelen
  • Lunchpauze
  • Je gedachten delen in drietallen via videocall waarbij je een half uur onverdeeld per persoon alleen maar naar elkaar luistert (wanneer doen we dit nog eigenlijk?)
  • Pauze
  • Kort ervaringen met het hele team delen
  • Borrel

We zijn zo blij dat we dit toch gedaan hebben dit jaar! En kijken weer meer uit naar de eindejaarsviering, die elk jaar bijzonder is en we hebben er nu extra vertrouwen in dat, met een beetje aanpassing, dit jaar net zo geweldig kan worden. Hopelijk kan dit bericht inspiratie bieden voor andere organisaties; kijk niet teveel naar wat niet kan, maar focus je op de mogelijkheden, om ruimte te geven aan het ontstaan van iets moois.

– Tara Goudzwaard

Kunnen wij u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Rijksstraatweg 104c
3632 AD
Loenen aan de Vecht

Postadres

Bredestraat 9
3632 AX
Loenen aan de Vecht

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us