Leiderschapsretraite ‘lessen in tijden van isolatie’.

Als je contact wilt maken met wat jij leert van je werk als leider in deze turbulente tijd. Als je wilt voelen wat jij daarvan wilt verankeren in jouw leiderschapsstijl. Als je wilt stilstaan bij jouw manier om oude waarden en nieuwe lessen aan elkaar te verbinden. Dan beveel ik de leiderschapsretraite aan die Jeroen van Maaren van 6-8 juli begeleidt in het historische dominicanenklooster in Huissen. Sidekick van Jeroen is dominicaan Henk Jongerius OP.

Leiderschapsretraite 'lessen in tijden van isolatie’.
Jeroen is de founding father van Corion. Onlangs heeft hij besloten een andere weg te gaan. Jeroen zal vooral bezig zijn met zijn nieuwe bedrijf Inter Fides, dat zich richt op het versterken van persoonlijk leiderschap. Binnen Corion heeft Jeroen 14 jaar lang de focus gelegd op wat wij als individu willen bijdragen aan de maatschappij, de immateriële kant van leiderschap en de manier waarop wij, met vallen en opstaan, dat in praktijk brengen. Ik kijk nog elke dag dankbaar terug naar de erfenis die Jeroen bij Corion heeft achtergelaten.

Ik ken Jeroen als iemand met een ruime ervaring als leidinggevende in corporates, als ondernemer en als executive coach. Iemand die echt met jou kan meedenken dus.

Kijk hier voor meer informatie

– Jeroen Top | Algemeen directeur Corion BV

Kunnen wij u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Rijksstraatweg 104c
3632 AD
Loenen aan de Vecht

Postadres

Bredestraat 9
3632 AX
Loenen aan de Vecht

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us