Jorieke van der Schaaf

Na een aantal jaren waarin ik verschillende interim opdrachten heb gedaan, ben ik in oktober 2024 aan de slag gegaan als raadgever bij Corion. Ik heb gewerkt voor ministeries, uitvoeringsorganisaties en gemeenten, en daardoor ben ik gewend om snel te schakelen in situaties waar veel belangen samenkomen. Dit maakt dat ik met een frisse blik en stevige aanpak uitdagingen aanga en tot resultaten kom.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik houd van aanpakken en regel zaken graag goed. Door mijn gestructureerde manier van werken zorg ik ervoor dat we op tijd onze doelen halen en dat we onderweg problemen meteen oplossen. Ik werk graag met mensen samen en hou het eindresultaat altijd in zicht: kwaliteit en iets waar iedereen echt blij van wordt.

Creatief. Efficiënt. Doelgericht.
In mijn rol als interim-, project- en programmamanager binnen de publieke sector, help ik teams en organisaties om samen resultaten te boeken waar je wat aan hebt. Niet te ingewikkeld, wel effectief.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Naast mijn werk ben ik actief in de politiek, namens D66 in Amsterdam Oost. Ik zet me in voor een betere leefbaarheid en bereikbaarheid van onze stad. Onderwerpen zoals duurzame mobiliteit en kunst en cultuur hebben mijn speciale aandacht, en ik zet graag mijn tanden in de uitdagingen van onze groeiende stad.

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us