Tara Goudzwaard

Sinds 2015 ben ik in loondienst bij Corion als Office Manager. Deze functie is breed, het bevat o.a. de uitvoering en organisatie van administratie, HR, pandbeheer, marketing, debiteuren, directieassistentie, crediteuren, wagenparkbeheer, communicatie en agendabeheer. Ik vul dit grotendeels in naar zelfstandig inzicht en in overleg met de directie. Sinds 2018 ben ik ook inzetbaar als parttime Raadgever op het gebied van bedrijfsprocessen.

In het verleden heb ik verschillende administratieve en organisatorische functies vervuld. Door mijn verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemende instelling pak ik alles aan. Ik denk mee met mijn collega’s en probeer de spin in het web te zijn die continue op de hoogte is van wat er speelt in het bedrijf. Mijn deur staat altijd open voor een praatje, advies of een verzoek en ik denk graag mee in het oplossen of aangaan van uitdagingen, projecten of ideeën. Geen dag is hetzelfde.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik heb de afgelopen jaren mijn persoonlijke stempel op Corion weten te drukken door een verbindende ‘thuis’ factor te zijn voor alle Raadgevers die vooral elders op locatie werken. Ik fungeer als vraagbaak voor iedereen, voor zowel de medewerkers als de zelfstandige professionals. Naast het uitvoeren van mijn takenpakket ben ik ook regelmatig onderdeel van interne projecten rondom verschillende onderwerpen.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik ben een sociaal mens en besteed mijn vrije tijd het liefste met mensen om me heen waar ik om geef. Ik geniet ook graag van de natuur, bijvoorbeeld tijdens lange wandelingen met mijn hond Jessie, die overigens ook parttime bij Corion in dienst is als kantoorhond. Iedere vrijdag geef ik als vrijwilliger kookles bij een plaatselijk buurtcentrum.

‘Ik denk met je mee.’

Blogartikelen – Tara

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us