Tara Goudzwaard

Sinds 2015 ben ik in loondienst bij Corion als Office Manager. Deze functie is breed, het bevat o.a. de organisatie en uitvoering van administratie, evenementen, HR, pandbeheer, marketing, debiteuren, crediteuren, directieassistentie, wagenparkbeheer, communicatie en agendabeheer. Ik vul dit grotendeels in naar zelfstandig inzicht en in overleg met de directeur en onze Raadgevers. Heel blij word ik wanneer ik mijn organisatietalent kan combineren met creativiteit.

Door mijn verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemende instelling pak ik alles op mijn pad daadkrachtig aan. Ik denk mee met mijn collega’s en probeer de spin in het web te zijn. Mijn deur staat altijd open voor een praatje, advies of een verzoek en ik denk graag mee in het oplossen of aangaan van uitdagingen, projecten of ideeën. Geen dag is hetzelfde.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik heb de afgelopen jaren mijn persoonlijke stempel op Corion weten te drukken door een verbindende ’thuis’ factor te zijn voor alle Raadgevers die vooral elders op locatie werken. Ik fungeer als vraagbaak voor iedereen, voor de medewerkers, de zelfstandige professionals en de opdrachtgevers. Naast het uitvoeren van mijn takenpakket ben ik ook regelmatig initiator en deelnemer van interne projecten rondom verschillende onderwerpen in het kader van bedrijfsvoering en team.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik ben een sociaal mens en besteed mijn vrije tijd het liefste met mensen om me heen waar ik om geef. Ik geniet ook graag van de natuur, bijvoorbeeld tijdens lange wandelingen op de Veluwe met mijn gezin en hond. Koken doe ik ook graag, minimaal 1 x per week moet er een recept worden uitgeprobeerd. Helemaal tot mezelf kom ik tijdens een fijne yoga-les, daar schakel ik helemaal af.

‘Ik denk met je mee.’

Blogartikelen – Tara

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us