Marije van Sichem

Leidinggeven aan een team professionals en tegelijkertijd veranderingen begeleiden, is wat ik het liefste doe. Met aandacht voor de mens. Met name complexe organisaties hebben baat bij mijn kennis en ervaring. Sinds januari 2021 ben ik verbonden aan Corion. Als interim manager ben ik inzetbaar op het gebied van bedrijfsvoering, communicatie, HRM en verandermanagement.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik ondersteun u en uw organisatie om in nauwe samenwerking het beoogde resultaat vorm te geven. Mijn specialismen zijn teamontwikkeling en veranderprocessen, en dan gericht op het verbeteren van de werkprocessen, werkhouding, de personele samenstelling en vitaliteit.

Ik breng als manager meer dan 20 jaar ervaring mee. Deze heb ik opgegaan bij grote en veranderende bedrijven en overheden, zoals Achmea, VGZ, de Belastingdienst, Rijksinstituut voor Volksgezondheid & Milieu (RIVM) en de Koninklijke Akademie van Wetenschappen (KNAW). En ik ben een communicatieve en energieke manager. Door krachtig en aandachtig leiding te geven, bied ik zowel aandacht voor de medewerkers en zoek verbinding. Daarnaast ben ik ook besluitvaardig, resultaatgericht en los ik gedoe op. Een zeer waardevolle tijdelijke aanvulling voor uw organisatie.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Wandelen, aquasporten, films kijken en tijd doorbrengen met mijn gezin.

‘Krachtig en aandachtig leiderschap.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us