Gerard Sipkens

Ik ben sinds 2017 als zelfstandig ondernemer verbonden aan Corion. Als Strategisch HR consultant en leiderschapscoach zie ik dat in mensen vaak meer kwaliteiten zitten dan zij zich realiseren en ook voor hun omgeving zichtbaar is. Dit onbenutte potentieel aanboren en zichtbaar maken geeft mij veel plezier in het leven. Mijn motto is dan ook: ‘Zoeken naar de kracht van binnenuit.’

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik werk graag projectgericht om als ‘regisseur’ een resultaat neer te zetten en de gewenste veranderingen te realiseren. Dat doe ik concreet met organisatiebrede HR-projecten zoals het opzetten van leiderschapsprogramma’s, performance management en strategische personeelsplanning. Ook een stevig reorganisatietraject kan je aan me overlaten. Daarbij onderhandel ik scherp, maar hanteer ik de menselijke maat en bied perspectief. Mijn van nature bescheiden houding en gedegen werkwijze brengen partijen, ook in spannende situaties, tot een constructieve inbreng.

Tijdens mijn coachingtrajecten worden nieuwe perspectieven zichtbaar en ontstaat verruiming van oplossingsmogelijkheden om lastige werksituaties doeltreffend aan te pakken.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik bestuursvoorzitter van Sociaal Culturele Centra in ’s-Hertogenbosch, reis ik graag samen met mijn vrouw (wereldreis in etappes), beoefen ik Aikido, mountainbike ik en verdiep me in de historie van de stad ’s-Hertogenbosch.

‘Ik zoek de kracht van binnenuit.’

Opdracht – Enexis

Enexis is een veranderingstraject gestart waarbij in de toekomst ander gedrag wordt verwacht van leidinggevenden en medewerkers. Om de gewenste gedragsveranderingen te volgen en de voortgang te kunnen beoordelen, is gevraagd om hiervoor meetsystemen te ontwikkelen.

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us