Ferrence Huliselan

Sinds augustus 2021 werk ik samen met Corion. Ik doe dit in de rol van Ondernemer – Raadgever. Ik geloof net als hen in de menselijke maat. Ik zie bevlogenheid van mensen als dé sleutel voor succesvolle verandering.

Ik krijg vlinders in mijn buik als ik met een team aan een veranderdoel werk en tegelijkertijd met de individuele leden hun talenten mag ontdekken. Ik doe dit alles op mijn eigen wijze: planmatig, doelgericht en met aandacht voor mensen.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik heb een master in Bestuur- en Organisatiewetenschappen, een bachelor in Bedrijfskunde, en een Black Belt in Lean Six Sigma. Daarnaast heb ik ervaring in medezeggenschap en klantenservice. Ik ben daardoor zowel inzetbaar op het brede vlak van operations, medezeggenschap als op procesverbetering.

Mijn kracht komt het beste naar voren in verandertrajecten waar ook organisatiecultuur een belangrijk onderdeel vormt van de opdracht. Dit doe ik in de rol van verandermanager, adviseur of projectleider bij organisaties in de publieke sector.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin. Ook vind ik het heerlijk om al mijn fysieke energie kwijt te kunnen in het spelen van voetbal of te klussen in en om het huis.

Ferrence Huliselan
‘Ik ga voor liefdevol leiderschap.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us