Edith van Twuijver

Sinds april 2020 ben ik als ondernemer aangesloten Corion. Ik ben in mijn opdrachten altijd op zoek naar de juiste balans tussen een veilige werkomgeving en een effectieve organisatie. Een veilige omgeving betekent voor mij dat men zich durft uit te spreken maar ook niet bang is om fouten te maken. Ik vind het heerlijk als ik in een veranderende omgeving structuur en verbeteringen kan aanbrengen. Het is mijn droom dat iedereen zinvol werk heeft. Werk dat waarde toevoegt en dat leuk is om te doen. In mijn opdrachten geniet ik er daarom van als we samen op die vlakken vooruitgaan. Als medewerkers voelen waar hun kracht en gedrevenheid zit.

Waar kunt u mij voor inzetten?

Ik heb als HR-Professional ervaring opgedaan binnen zowel de overheid als de profit sector. Door mijn ervaring met grote projecten en het herinrichten van afdelingen heb ik geleerd om weerstand te managen en te werken onder tijdsdruk. Het einddoel hou ik goed voor ogen en ik laat mij niet afleiden door details. Met mijn persoonlijke aanpak zorg ik voor rust en vertrouwen. Ik kom het beste tot mijn recht als Interim Manager, Projectleider of Senior Adviseur.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik woon samen met mijn vriendin in Heiloo. In hou van diverse sporten zoals golf, tennis en wintersport. Verder werk ik graag in de tuin en vind ik het heerlijk om voor vrienden of familie te koken.

‘Samen vooruit naar resultaat.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Rijksstraatweg 104c
3632 AD
Loenen aan de Vecht

Postadres

Bredestraat 9
3632 AX
Loenen aan de Vecht

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us