Christa Puppels – Kok

Sinds april 2019 maak ik onderdeel uit van Corion als raadgever. Binnen de overheid, semi-overheid en uitvoeringsinstanties heb ik als beleidsadviseur en controller brede kennis en ervaring opgedaan. Wat mij typeert is dat ik zelf continu in beweging ben en onderzoek of er groei- of ontwikkelmogelijkheden zijn om de organisatie of collega’s vooruit te helpen.

Waar kunt u mij voor inzetten?

In een context waarin diverse belangen spelen voel ik mij thuis. Bij het ministerie van Justitie en Veiligheid bracht ik bijvoorbeeld de belangen samen van de Nationale Politie en de Inspectie voor Rijksfinanciën om te komen tot succesvolle en werkbare uitkomsten voor het ministerie van Justitie en Veiligheid. Deze uitkomsten realiseer ik door te luisteren, vragen te stellen en spanningen te benoemen. Ik verbind me aan mensen door oprecht te zijn en door te investeren in duurzame relaties die gebaseerd zijn op openheid en vertrouwen. Om een optimaal resultaat te behalen ben ik ruimdenkend en creatief en schroom ik niet buiten de gebaande paden te treden.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd maak ik graag iets met mijn handen zoals een kledingstuk achter de naaimachine of klieder ik met verf op een doek. Op zonnige dagen ben ik graag buiten voor een motorrit of lange wandeling met de hond.

‘Ik geloof in samen.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Rijksstraatweg 104c
3632 AD
Loenen aan de Vecht

Postadres

Bredestraat 9
3632 AX
Loenen aan de Vecht

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us