Arne de Jong

Ik ben sinds 2016 als zelfstandig ondernemer verbonden aan Corion. Als projectleider, adviseur of coördinator zet ik mij in om organisaties in de publieke sector beter te laten functioneren. In opdrachten ga ik graag op zoek naar wat er werkelijk aan de hand is. Daarbij probeer ik te handelen vanuit het grotere geheel: ‘Waarom doen we dit eigenlijk?’

Waar kunt u mij voor inzetten?

Het best kom ik tot mijn recht als ik rust, overzicht en focus moet creëren in projecten en organisaties. Scherpte en analytisch vermogen combineer ik met talent voor het verbinden van mensen en organisaties. Ik beschik over een sterk omgevingsbewustzijn en maak daadwerkelijk contact. En ik geloof in de grote impact van kleine kwaliteitsverbeteringen.

Een verbindende rol tussen strategie en uitvoering, beleid en ICT of verschillende partijen ligt me bijzonder goed. Mijn meerwaarde kan nodig zijn bij de start van een project, maar vaker wordt ik gevraagd voor de midden- of eindfase. Ik maak dingen graag beter en af.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Wielrennen, lezen en geschiedenis zijn voor mij bronnen van inspiratie en ontspanning. Geluk, rust en plezier vind ik thuis bij mijn vrouw en drie dochters.

‘Ik zorg voor rust.’

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Postadres

Steijnlaan 16
1217 JS
Hilversum

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us